Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αλ. Τσίπρας: Έτοιμος για συνεργασία με τους «εταίρους»


Ανακυκλώνοντας γνωστούς λεονταρισμούς και αυταπάτες που το κόμμα του συστηματικά καλλιεργεί στο λαό ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Κεραμεικό μπροστά σε οπαδούς του κόμματος του εμφανίστηκε ως εγγυητής για την επίτευξη «πλατιάς συναίνεσης για την αληθινή διαπραγμάτευση», της ενσωμάτωσης με άλλα λόγια του λαού στο μείγμα διαχείρισης του καπιταλισμού που το κόμμα του υποστηρίζει.

Βάζοντας οριστική ταφόπλακα στα σενάρια των μονομερών ενεργειών υποστήριξε ότι «οι εταίροι μας είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με την νέα ελληνική κυβέρνηση» αναφέροντας μάλιστα ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους Ευρωπαίους εταίρους» θα εγγυηθεί τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.

Κορυφώνοντας το αποπροσανατολιστικό κρεσέντο και αφήνοντας στο απυρόβλητο την καπιταλιστική κρίση, προανήγγειλε ένα σήριαλ απόδοσης ευθυνών «αυτών που με συνειδητά λάθη και παραλείψεις, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια» αφού όπως είπε «τώρα είναι η ώρα να αποκατασταθεί στον τόπο η δικαιοσύνη».

Σε ότι αφορά τις εκλογικές συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «καλοδεχούμενους» όσους αποδέχονται «τη δέσμευσή για ουσιαστική και σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους» αλλά όχι για «να λάβουν εκλόγιμες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας» όπως είπε. 

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ακόμα ότι θα «απογοητευτούν» όσοι «θα ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να φαντάζει μια δύναμη απομονωμένη, χωρίς συμμάχους, χωρίς νέα ακροατήρια».

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου