Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τηρήθηκε και φέτος η συνταγή...Άδικος ο κόπος τους, κάλπικη η συνταγή τους.

Απαρέγκλιτα τηρήθηκε και φέτος η συνταγή 
όλων ανεξαιρέτως των αστικών ΜΜΕ. *


Οι τηλεθεατές θα πρέπει σαν πρώτη είδηση να δουν τους δύο-τρεις κάδους σκουπιδιών που τους έβαλαν φωτιά οι κουκουλοφόροι «γνωστοί- άγνωστοι» και την απάντηση των δυνάμεων καταστολής, με το κυνηγητό μέχρι τα Εξάρχεια.

Οι δεκάδες χιλιάδες που πορεύτηκαν, τιμώντας την κορυφαία μέρα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, μένει δεύτερη και φευγαλέα είδηση για ένα και μοναδικό λόγο: 

Τα περιφρουρημένα πυκνά μπλοκ του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και της Κοινωνικής Συμμαχίας, με συνθήματα που πραγματικά τιμούν την επέτειο και καταγγέλλουν τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους και την αμερικανοΝΑΤΟική χούντα πρέπει να μείνουν στη σκοτεινή μεριά του φεγγαριού. 

Ντροπή για τους «αδέσμευτους», τους «αντικειμενικούς», τους «Κόντρα σε όλα» και όλους όσοι παραμυθιάζουν τους τηλεθεατές τους με ειδήσεις που ετοιμάζονται και πλασάρονται από Κέντρα Μαζικής Συσκότισης. 

Άδικος ο κόπος τους, κάλπικη η συνταγή τους. Οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας και η νεολαία της έρχεται η ώρα που θα κάνουν πράξη το σύνθημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου