Κυριακή 18 Μαΐου 2014

«Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσει να σταθεί όρθιος ο λαός μας....Όσοι διστάζουν ας κάνουν το βήμα τώρα».

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα 
κατά  την άσκηση  του  εκλογικού του δικαιώματος


Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε 
το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Μέλη και φίλοι του Κόμματος τον υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα (Δείτε εδώ βίντεο) ενώ στο σχολείο τον περίμενε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Τσουκαλάς.

Σε δήλωση του ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισήμανε: «Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσει να σταθεί όρθιος ο λαός μας. Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτό που σήμερα λείπει απ’ τη χώρα μας, μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στα μονοπώλια, το κεφάλαιο, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις τους και απέναντι στις αντιλαϊκές τοπικές αρχές σε δήμους και περιφέρειες. Για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα και κυρίως να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

Δήλωση του Θανάση Παφίλη  κατά  την 
άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

 
Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Σίνα.

Συνομίλησε με κόσμο που πήγε να ψηφίσει και ενημερώθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας. 

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις επισημαίνοντας: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο αγώνας μας για τα λαϊκά προβλήματα και η συνέπειά μας θα αποτυπωθεί και στην κάλπη, με την ισχυροποίηση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, ώστε την επόμενη ημέρα να είναι πιο ισχυρός ο λαός, να αποσπάσουμε βελτιώσεις, να ανοίξει ο δρόμος για μια καινούργια προοπτική. Όσοι διστάζουν ας κάνουν το βήμα τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου