Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

 Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού έστειλε η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα



Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα έστειλε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού.


Έστειλε μήνυμα εγρήγορσης για να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι, με στόχο η ψήφος της Κυριακής να είναι ψήφος καταδίκης της ΕΕ και των μονοπωλίων, για να μπορέσει ο λαός από τις 26 του Μάη να αντιμετώπισει την αντιλαϊκή πολιτική με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

 
Στους χιλιάδες συγκεντρωμένους μίλησε 
ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
ολόκληρη η ομιλία κείμενο - βίντεο (ΕΔΩ )

 Στον χαιρετισμό του ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, απόστρατος υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, τόνισε μεταξύ άλλων:  

«Κάνουμε κάλεσμα: Ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για να καταδικαστούν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν προσδέσει τη χώρα και υπόσχονται να τη διατηρήσουν στα δεσμά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να καταψηφιστούν τα κυβερνητικά κόμματα, που ούτε τα έξοδα λογαριάζουν και στέλνουν φρεγάτες στον Ινδικό ωκεανό και πολεμικά αεροσκάφη σε ασκήσεις στη βόρεια Ευρώπη συμμετέχοντας στους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών. 

Καλούμε να καταψηφιστούν, αδιαφορώντας για τα εκβιαστικά διλήμματα που χρησιμοποιούν για να κοροϊδέψουν το λαό, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει νέα μνημόνια σε βάρος του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποτελεί λύση υπέρ 
του λαού. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. 

Πρόσφατα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση, δήλωσε ότι "η χώρα ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ και αυτό δεν αμφισβητείται"! 

Θαυμάστε αριστερή πολιτική από ένα αυτοαποκαλούμενο αριστερό κόμμα! Αναρωτιέται κανείς:

Ποιος άνθρωπος που αισθάνεται και είναι προοδευτικός, ποιος αριστερός θα καταδεχτεί να ψηφίσει το "αριστερό" κόμμα που, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι με το ΝΑΤΟ και δεν παίρνει υπόψη του το γεγονός ότι έχει ματώσει ο ελληνικός λαός με τα αντιλαϊκά ευρωενωσιακά μέτρα σε βάρος του;»  Ο χαιρετισμός του Γιάννη Ντουνιαδάκη (ΕΔΩ)

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου