Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κοκκινιά

Επισκέπτη  «...εδώ πρέπει να αφήσεις κάθε υποψία,
κάθε ποταπότητα εδώ πρέπει να εκλείψει»

 
Μήνυμα αγώνα να μην συμβιβαστούν σε μια άθλια ζωή που τους υπόσχονται τόσο στην κρίση όσο και στην ανάπτυξη, στάλθηκε στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, στους συνταξιούχους, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ που διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής οι ΚΟ Κοκκινιά - Ρέντη.

Η συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη στη μαρτυρική πόλη της Κοκκινιάς που συνέπεσε με την αντιφασιστική νίκη της 9ης Μάη έστειλε μαζί και μήνυμα ελπίδας ότι με ισχυρό ΚΚΕ παντοδύναμος μπορεί να γίνει ο λαός.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Κώστας Παρασκευές, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αττικής. (Η ομιλία δημοσιεύεται παρακάτω).

Η Βίκυ Αράπη υποψήφια ευρωβουλευτής (video ΕΔΩ), στηλίτευσε την θέση της ΝΔ να γίνει επιμήκυνση του χρέους και του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για «κούρεμα», τονίζοντας : «Εμείς λέμε δεν χρωστάμε στην ΕΕ, μας χρωστάνε». Συμπλήρωσε ότι «ο μονόδρομος είναι να σπάσουμε τα δεσμά με την ΕΕ» και υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να επωφελείται του πλούτου που παράγει.

Ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη (video ΕΔΩ), κάλεσε σε «κόκκινες δημοτικές αρχές παντού». Αναφερόμενος στη σημερινή διοίκηση του Δήμου είπε ότι είναι διοίκηση της κυβέρνησης και της ΕΕ, συμπληρώνοντας πως η μόνη δύναμη που τάσσεται με καθαρότητα απέναντι στην ΕΕ και τον «Καλλικράτη» είναι η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Απαντώντας στο τι «θα κάνουμε εμείς» τόνισε: «Μείωση δημοτικών τελών, τροφείων στους παιδικούς σταθμούς έως κατάργησή τους, δωρεάν δημιουργική απασχόληση». Κάλεσε τέλος τους συγκεντρωμένους «να ανεβάσουμε τον πήχη των απαιτήσεων. Να δώσουμε μήνυμα ότι δεν μασάμε».

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε κάλεσμα των υποψήφιων δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας - Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος, Σαλαμίνας, και Αίγινας με το οποίο καλούν τον κόσμο να εμπιστευτεί τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού της ΛΑΣ, γιατί είναι στρατευμένοι με τα συμφέροντα των εργαζομένων και ορκισμένοι αντίπαλοι των μεγάλων συμφερόντων της ΕΕ, των μονοπωλίων.

Παραβρέθηκε και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Μανουσογιανννάκης.

Η ομιλία του Κώστα Παρασκευά... (ΕΔΩ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου