Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση, τις απολύσεις και την κατάργηση των οργανισμών....

Απεργία στο Δημόσιο σήμερα - Μαζικές κινητοποιήσεις των 
δυνάμεων του ΠΑΜΕ - Νέο ραντεβού το απόγευμα στο Σύνταγμα 


Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Δημοσίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας, με ζητήματα αιχμής το νομοσχέδιο για τις αξιολογήσεις, τις απολύσεις και την κατάργηση οργανισμών του Δημοσίου.   
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.


Στη συγκέντρωση στην Ομόνοια χαιρέτησε ο Χάρης Σμυρνιώτης, εκ μέρους του Συνδικάτου Εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, ενώ στην κεντρική ομιλία, ο Τάσος Ζερβός, εργαζόμενος στο υπουργείο Εργασίας που είναι σε διαθεσιμότητα, τόνισε ότι με την αξιολόγηση, στόχος δεν είναι η παροχή ικανοποιητικών υπηρεσιών στο λαό, ούτε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί οι εργαζόμενοι. 

«Επιδιώκεται η ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, να εξαφανιστεί η μόνιμη και σταθερή δουλειά, να αλλάξουν οι εργασιακές σχέσεις και να αντικατασταθούν οι σημερινοί δημόσιοι υπάλληλοι με χαμηλόμισθους χωρίς δικαιώματα εργαζόμενους».

Ο Τ. Ζερβός υπογράμμισε την ανάγκη ενιαία λαϊκής 
αντεπίθεσης στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ. 

«Να παλέψουμε όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και γυναίκες, για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες».

Παράλληλα, κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Μάρτη και στις γενικές συνελεύσεις στο διάστημα 13-18 Μάρτη σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας... 
...Οι δυνάμεις στο ΠΑΜΕ στο Δημόσιο απαιτούν:..»  (ΕΔΩ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου