Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Διακόπηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο

Ν. Καραθανασόπουλος: Το νομοσχέδιο είναι ο 
ίδιος ο καπιταλισμός γυμνός, χωρίς φτιασιδώματα


Με την απαράδεκτη διαδικασία του «κατεπείγοντος» και τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε το βράδυ του Σαββάτου από την κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, το κυβερνητικό πολυνομοσχέδιο για τα «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», το οποίο κατατέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε ανάμεσα στη συγκυβέρνηση και τους ιμπεριαλιστικούς Οργανισμούς (ΕΕ - ΔΝΤ - Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα).


Η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε σήμερα στις 11.30 και με τις ψήφους των βουλευτών της συγκυβέρνησης αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί μέσα σε 10 ώρες, περιορίζοντας και με αυτόν τον τρόπο τον αριθμό των βουλευτών που μπορούν να πάρουν το λόγο. 

Σε παρέμβασή του στην έναρξη της συζήτησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος ζήτησε έστω και σε αυτήν την απαράδεκτη διαδικασία του «κατεπείγοντος», να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους βουλευτές να μιλήσουν.
Νωρίς το απόγευμα η συζήτηση διακόπηκε καθώς από τον ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε πρόταση δυσπιστίας για τον υπουργό Οικονομικών. 

Η συζήτηση του νομοσχεδίου διακόπηκε για να δώσει απάντηση η κυβέρνηση στο αν κάνει αποδεκτή την πρόταση...  (Περισσότερα  ΕΔΩ)

ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ: Όλοι σήμερα στις 
συγκεντρώσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο (ΕΔΩ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου