Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Την Τετάρτη το πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα

Κάλεσμα συμμετοχής από ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, ΜΑΣ


Με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, με σχέδιο, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα έχουν ριχτεί οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι οικογένειές τους σε όλη τη χώρα στη μάχη για την προετοιμασία του πανελλαδικού παναγροτικού συλλαλητηρίου αύριο Τετάρτη 19 Φλεβάρη στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία Βάθης. Ο σχεδιασμός γίνεται σε κάθε μπλόκο με «μολύβι και χαρτί», για να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί και η τελευταία λεπτομέρεια και πρόβλημα.
Τα μηνύματα συμμετοχής στο αυριανό συλλαλητήριο είναι ενθαρρυντικά...(ΕΔΩ) 

...Κάλεσμα συμμετοχής στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Τετάρτης απευθύνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ.  

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους αυτοαπασχολούμενους να συγκεντρωθούν στη 1 μ.μ. στην Ομόνοια και από κει να κατευθυνθούν στη συγκέντρωση των αγροτών, στην πλατεία Βάθης. «Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης και των συμμάχων της», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Στήριξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών εκφράζει και η ΠΑΣΕΒΕ, η οποία καλεί επίσης στη 1 μ.μ. στην Ομόνοια. «Ο αγώνας των αγροτών είναι ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων. Ενάντια στη φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα στο χώρο. Το έργο το έχουμε ζήσει και εμείς στο πετσί μας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Τέλος, η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες να δώσουν το «παρών» στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. «Δυναμώνουμε τη φωνή των μπλόκων, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της φτωχής αγροτιάς», σημειώνει η ΟΓΕ. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Το ΜΑΣ καλεί σπουδαστές και φοιτητές σε μαζική συμμετοχή στο αυριανό πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στον ΟΓΑ σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών προκηρύσσει στάση εργασίας για την Τετάρτη 19Φλεβάρη από τις 2μ.μ. μέχρι και τη λήξη του ωραρίου και διοργανώνει συγκέντρωση στο Υπουργείο Γεωργίας στις 2μ.μ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου