Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

«O αγώνας των εργαζομένων στην Coca Cola, είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης»

Αλληλεγγύη από Εργατικά Κέντρα και 
Συνδικάτα στους εργαζόμενους της «Coca Cola» 


Δεκάδες Ομοσπονδίες, Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων της «Coca Cola», οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, καθώς και στις απολύσεις.

Η ΕΓ του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τον ανυποχώρητο, ηρωικό, πολυήμερο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της «Coca Cola», την απαράμιλλη αντοχή των απεργών μέσα σε συνθήκες άγριας επίθεσης της εργοδοσίας.

Καλεί κάθε εργαζόμενο να κάνει δική του υπόθεση τον κρίσιμο αυτό αγώνα και τα σωματεία, να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες για την εκδήλωση μαχητικής αλληλεγγύης. 

Παράλληλα σε επιστολή του καλεί όλα τα Συνδικάτα της Ευρώπης, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους της «Coca Cola». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Τον πολυήμερο και σκληρό απεργιακό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της «Coca Cola» χαιρετίζει και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας προσθέτοντας ότι οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της βρίσκονται στο πλευρό των απεργών και των οικογενειών τους και στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν τον αγώνα τους. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Την έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη του εκφράζει το Συνδικάτο των Εργαζομένων στο Μετρό της Στοκχόλμης. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Την αλληλεγγύη τους εκφράζουν μεταξύ άλλων:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου νομού Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο νομού Λάρισας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου, το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου».

Από το 902.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου