Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πλούσιο πρόγραμμα και μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις που συνεχίζονται σε όλη τη χώρα

Κάλαντα στο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από τη Συντονιστική Επιτροπή 
Αγώνα Αναπήρων - Δείτε τη δήλωση του Δ. Κουτσούμπα (ΕΔΩ)
 
 
Τα κάλαντα έψαλλε στο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα το μουσικό συγκρότημα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων. 
 
Σε δήλωσή του αμέσως μετά επεσήμανε: «Χρόνια σας πολλά, καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για την αλληλεγγύη, για να μη μένει μόνος του κανένας στην κρίση. Για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, των εργαζομένων, των ανέργων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των συνταξιούχων, της νεολαίας της πατρίδας μας.
Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να βαδίσουμε μπροστά, να ανοίξουμε το δρόμο για τη Λαϊκή Συμμαχία, ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στον καπιταλισμό, για την εργατική - λαϊκή εξουσία, το σοσιαλισμό. 
Καλή δύναμη, καλό κουράγιο. Προχωράμε μπροστά, με νέες επιτυχίες στους μεγάλους και δύσκολους καιρούς που ζούμε, στους μεγάλους και δύσκολους αγώνες που έρχονται. Γεια σας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Γιορτές αλληλεγγύης με πρωταγωνιστές τα παιδιά*


Στιγμές χαράς σε εκατοντάδες παιδιά και γονείς έδωσαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργάνωσαν συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές σε όλη τη χώρα. 

Με το πλούσιο πρόγραμμα που προετοίμασαν τα μέλη συνδικάτων και μαζικών φορέων, απέδειξαν ότι τα πιο απαραίτητα υλικά για μια πετυχημένη γιορτή είναι η αλληλεγγύη, η διάθεση για προσφορά, η συλλογικότητα. 

Τα παιδιά βρέθηκαν στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών και για αυτά ετοιμάστηκαν δραστηριότητες όπως θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις Καραγκιόζη, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές ταινιών, ομαδικά παιχνίδια, γλυκά και μικρά δώρα. 

Σε πολλές από τις εκδηλώσεις που έγιναν, συγκεντρώθηκαν 
και μοιράστηκαν τρόφιμα, ρούχα, παιδικά παιχνίδια. 

Μέσα και από αυτές τις δραστηριότητες, δόθηκε συνέχεια στη συζήτηση με τους γονείς, στο κάλεσμα συσπείρωσης και συμμετοχής στη δράση των Λαϊκών Επιτροπών και των σωματείων. Ετσι, εκτός από μια μικρή ανάπαυλα από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, οι εκδηλώσεις έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας σε μικρούς και μεγάλους. 

Στην ίδια κατεύθυνση είναι προγραμματισμένες και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες. 
  
*Από τη στήλη "Κοινωνική Συμμαχία" του Ριζοσπάστη. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου