Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«Με την «κεντροαριστερά» θέλουν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια»

Θ. Παφίλης στον «Real Fm»: Με την «κεντροαριστερά» 
θέλουν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια*


Δεν αφορούν τις ανάγκες του λαού και ούτε πρόκειται να ελαφρυνθεί η ζωή του από τη συζήτηση κυβέρνησης - τρόικας για το χρηματοδοτικό κενό, αντίθετα θα ληφθούν νέα μέτρα, σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, στον «Real Fm».

«Περσινά ξινά σταφύλια», το σχόλιό του για την κινητικότητα στην αποκαλούμενη κεντροαριστερά και σημείωσε ότι το σύστημα αναζητά πολιτικές δυνάμεις για να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Θύμισε ότι η «Ελιά» στην Ιταλία συμμετείχε στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας και ξήλωσε εργατικές κατακτήσεις.

«Μακρινά και απίθανα» χαρακτήρισε τα περί συγγένειας του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ, φέροντας σαν παράδειγμα τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ΕΕ, που είναι ένωση του κεφαλαίου.

Πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ δεν λέει ψέματα στον κόσμο, ότι υπάρχει φιλολαϊκή λύση με διαχειριστικές προτάσεις εντός του συστήματος και ανέφερε ότι όσοι το υποστηρίζουν αυτό η πραγματικότητα τους διαψεύδει όπως έγινε στην Ιταλία με τον Πρόντι, στη Γαλλία με τον Ολάντ και στις ΗΠΑ με τον Ομπάμα.

Δικαστικά δεν τελειώνουμε με τη ΧΑ και το φασισμό, πρέπει και πολιτικά ο λαός να απομονώσει το φασισμό, που ιστορικά εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του κεφαλαίου όταν αντιμετώπισε δυσκολίες.

Από το 902.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου