Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της βαρβαρότητας!


Παρακολουθήστε το νέο εργατικό δελτίο ειδήσεων του ΠΑΜΕ με νέα από εργασιακούς χώρους για την προετοιμασία της πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας στις 6 Νοέμβρη.
 


Στο εργατικό δελτίο ειδήσεων μπορείτε επίσης να δείτε ειδήσεις για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ, την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας, τον αγώνα των εργαζομένων στην Κοινωφελή Εργασία και την 7η Εικαστική Έκθεση Περάματος.

Γενικός ξεσηκωμός στην απεργία στις 6 Νοέμβρη*
 
«...Για να ανασάνουμε χρειάζεται ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε.
Η υποχώρηση στις δυσκολίες, ο συμφιλιωτισμός με το κεφάλαιο, οι διαπραγματεύσεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, οδηγούν στη μακροημέρευση της βαρβαρότητας.

Να ξαποστείλουμε όσους κάθονται στο σβέρκο μας.

Να χτίσουμε τη δική μας συμμαχία. Η εργατική τάξη θα βρει τους συμμάχους της, ανάμεσα στους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους που βάζουν λουκέτο, ανάμεσα στους χιλιάδες αγρότες που ξεκληρίζονται, στις γυναίκες που βιώνουν το δράμα όλης της οικογένειας, των παιδιών, των νέων που δεν μπορούν να σπουδάσουν, δεν μπορούν να βρουν μια δουλειά για να ζήσουν.


Να δώσουμε απάντηση στην όξυνση της επιθετικότητας του κεφαλαίου και του κράτους, στους μηχανισμούς που θρέφει. Να πάρει διαστάσεις μαζικής καταδίκης και απομόνωσης η εγκληματική - ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, να ξεριζωθεί από τους τόπους δουλειάς και τους κλάδους. Είναι το τέρας της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, εκμετάλλευσης, εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας.

Στις 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ξεπερνώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, τα εμπόδια που βάζει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Φτιάχνουμε το δικό μας ορμητικό ποτάμι που θα τσακίσει κάθε υπονόμευση από την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της.

Πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε!

Να δοκιμάσουμε τη δύναμή μας.

Να πιστέψουμε στο δίκιο μας».

*Από τη στήλη "ΕΡΓΑΤΙΚΑ" του Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου