Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ: Ασυμβίβαστος αγώνας για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής


Αγωνιστικά προς το συλλαλητήριο  

Στην πλατεία Αριστοτέλους, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη

Με αγωνιστικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι ταξικές δυνάμεις προς το πανεργατικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους. Καλούν σε ασυμβίβαστο αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και μέσα από συσκέψεις συνεχίζουν την οργάνωση του αγώνα κατά κλάδο...

...Την ίδια ώρα η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ προετοιμάζει μία συγκέντρωση εκτόνωσης των εργαζομένων με αποπροσανατολιστικό περιεχόμενο. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χτες, στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκαν να κλαίνε τον πεθαμένο, δηλαδή την εργατική τάξη που τσακίζεται από την ανεργία, τις απολύσεις, την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, και ταυτόχρονα να διεκδικούν συνέχιση την ίδια πολιτικής που την οδήγησε στο φέρετρο, αλλά με άλλο μείγμα διαχείρισης.


Κόντρα σε όλους αυτούς που προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργάτες σε αιτήματα διαχείρισης της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συμβάλουν στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος ώστε να μπορέσουν ως τάξη να πολεμήσουν τους καπιταλιστές, το πολιτικό και συνδικαλιστικό τους προσωπικό, και να ανοίξουν το δρόμο για φιλολαϊκή διέξοδο, με λαϊκή οικονομία και εξουσία.

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ: Για το Πανεργατικό Συλλαλητήριο (ΕΔΩ)

* Από τη στήλη "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ"  του Ριζοσπάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου