Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ: «...Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος...»

ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ - ΟΓΕ: Καταγγέλλουν τη 
δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή.


Τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγή (ΕΔΩ), καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσουν τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και να την απομονώσουν.

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι«οι χρυσαυγίτες δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού - λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας. Να μην μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης». (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ).

Η ΠΑΣΕΒΕ, σημειώνει: «Απέναντι στο φόβο και την υποταγή που θέλουν να σπείρουν στα λαϊκά στρώματα, μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία πρέπει και μπορούμε να στήσουμε τείχος απειθαρχίας και αγώνα, να τους σαρώσουμε. Δεν θα αφήσουμε χώρο για να δρουν και να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού και της νεολαίας». (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ).


Το ΜΑΣ, Καλεί όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές, τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να καταγγείλουν και να απομονώσουν τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΜΑΣ).

Η ΟΓΕ, σημειώνει: «Η "φιλανθρωπία" που δίνει το χέρι των φασιστών να απορριφθεί από κάθε άνεργη. Μέσα από τους συλλόγους και τις ομάδες της ΟΓΕ, τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές, τις Επιτροπές Ανέργων να αποκρούσουμε το φασιστικό δηλητήριο και τη δράση της Χρυσής Αυγής».(Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΟΓΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου