Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ανατροπή αυτής της πολιτικής, σημαίνει σύγκρουση με την πολιτική που γεννά τα προβλήματα. Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο τώρα, αυτή είναι η λύση.




Η παρέμβαση της Ε. Παντελάκη στην έκτακτη 
συνέλευση της ΚΕΔΕ για το πολυνομοσχέδιο

Την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου ζήτησε η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ  και εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, μιλώντας  στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης για το πολυνομοσχέδιο–«έκτρωμα». 

Παρατίθενται αποσπάσματα από την ομιλία:
 
 «Εκ μέρους της "Λαϊκής Συσπείρωσης", θέλουμε να τονίσουμε ότι το πολυνομοσχέδιο κλιμακώνει την επίθεση στο σύνολο της ζωής των εργαζομένων, που αφορά το εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, την Παιδεία, την Υγεία, την Πρόνοια. Και βεβαίως ένα νέο πλήγμα δέχονται οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση, το κρατικό όργανο σε επίπεδο περιφέρειας και δήμου. Νέο πλήγμα δέχονται συνολικά οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που είναι χρήστες των υπηρεσιών της Τοπικής Διοίκησης.

Επομένως, για μας το ζήτημα δεν είναι η αναστολή ενός άρθρου, δύο άρθρων, ενός κομματιού, αλλά συνολικά του πολυνομοσχεδίου. Απέναντι στην κλιμάκωση της επίθεσης που εξαπολύει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους, χρειάζεται συντονισμός και κλιμάκωση της λαϊκής αντεπίθεσης. 
 
Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο τώρα, αυτό είναι η λύση...» (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ)
 
Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το πολυνομοσχέδιο (ΕΔΩ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου