Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

'Εκλεισε το σήμα της ΕΡΤ η συγκυβέρνηση - Στο πλευρό των εργαζομένων το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ

Η αναμετάδοση της εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, γίνεται από το πόρταλ του ΚΚΕ «902.gr» πατώντας σε αυτή τη διεύθυνση:  http://www.902.gr/live.html
ή απευθείας το σήμα της ΕΡΤ από την τηλεόραση του «902» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.



Στη διακοπή του σήματος της ΕΡΤ λίγο μετά τις 11 προχώρησε η συγκυβέρνηση με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων που κατέβασαν τις κεραίες του αναλογικού σήματος. 

Στο άκουσμα της είδησης ότι κόπηκε το σήμα, οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες προς την κυβέρνηση, ενώ οι εργαζόμενοι που έχουν συγκεντρωθεί στο ραδιομέγαρο, δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο πλευρό των εργαζομένων.

Οι συγκεντρωμένοι στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι η τηλεόραση του 902 αναμεταδίδει το σήμα της τηλεόρασης.

Μετά τη θετική αποδοχή που βρήκε η αναμετάδοση, η κυβέρνηση μέσω της DIGEA προέβη σε διακοπή του ψηφιακού σήματος του «902» με το αιτιολογικό ότι αναμεταδίδει την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή 
του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Επίσης, στο θέμα αναφέρθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ που παραβρίσκεται στη συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο δηλώνοντας: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει το κόψιμο  από τη digea του ψηφιακού σήματος του 902 με το αιτιολογικό ότι  αναμεταδίδει το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Εμείς κάτω δεν το  βάζουμε. Θα συνεχίσουμε, θα ψάξουμε να βρούμε τρόπο. Ο αγώνας  συνεχίζεται πιο δυναμικά μαζί με όλο το λαό που αυτή τη στιγμή υποφέρει,  το λαό που απολύεται, κατακρεουργούνται οι ΣΣΕ, το δικαίωμά του στην  κοινωνική ασφάλιση, το δικαίωμά του να μορφώνει τα παιδιά του».

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την κατάληψη διαρκείας και τη συνεχή λειτουργία  σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Η λεωφόρος Μεσογείων είναι κλειστή από τον κόσμο που καταφθάνει συνεχώς... (Περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου