Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΟΒΣΑ: "Προχωράμε μπροστά...".

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ την Τετάρτη 26 Ιούνη στις 9 το πρωί στην Ομόνοια και στην παράσταση στο υπουργείο Εργασίας απευθύνει η  Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). 

  
Σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες, κλιμακώνουμε τον Αγώνα μας για το ασφαλιστικό και σας καλούμε σε Συγκέντρωση ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2013, στις 9 το πρωί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενάντια στην κυβέρνηση και τις πολιτικές επιλογές της, που θέλει να τελειώνει με το ασφαλιστικό και τους μικρούς ΕΒΕ.

Η μαζική μας συμμετοχή στην συγκέντρωση με το πλαίσιο πάλης της ΠΑΣΕΒΕ, είναι ο μόνος δρόμος για να διαφυλάξουμε ό,τι έχει απομείνει από το ασφαλιστικό μας σύστημα.

Είναι ο δρόμος που διασφαλίζει να:

- μην φτάσουν οι συντάξεις να αποτελούν βοήθημα που δεν θα καλύπτουν ούτε τα φάρμακα,

- μην ποινικοποιηθούν οι οφειλές μας, στο Ταμείο και χάσουμε τα σπίτια μας, τις μικροεπιχειρήσεις μας ή μας οδηγήσουν στη φυλακή.

Ο δρόμος του αγώνα που γνωρίζουμε είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να μας οδηγήσει σε αξιοπρεπή φροντίδα στους τομείς Πρόνοιας και Υγείας, για να μην πεθαίνουμε στο δρόμο επειδή δεν θα έχουμε να πληρώσουμε.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση με το πλαίσιο πάλης της ΠΑΣΕΒΕ 

Γιατί αυτό απαντάει άμεσα στις ανάγκες μας, συμβάλλει στο δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας και συγκρούεται με τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και της κυβέρνησης που τα υπηρετεί.

Γιατί το πλαίσιο αυτό είναι ολοκληρωμένο, απαντάει σε όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν: το φορολογικό, τη αναδουλειά, την κατάργηση της Κυριακής αργίας κ.ά και κυρίως με το ποια ανάπτυξη ακολουθείται στον τόπο μας.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες

Προχωράμε μπροστά, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που όλα αυτά τα χρόνια, συμμετείχαν στους στημένους κοινωνικούς διαλόγους για το πόσα θα χάσουμε. Γιατί καλλιέργησαν και καλλιεργούν την αντίληψη ότι ο μικρός ΕΒΕ έχει ίδια συμφέροντα με τον μεγάλο επιχειρηματία και τα πολυκαταστήματα.

Καλούμε τα ΔΣ των σωματείων, ενώσεων, τις επιτροπές Αγώνα να πρωτοστατήσουν για τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου