Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική...»

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ
Δυναμώνει ο αγώνας ενάντια σε πολυεθνικές και καταστολή.*
 
Συγκέντρωση την Κυριακή στις 11 το πρωί 
στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
 
Oι κάτοικοι της Χαλκιδικής συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στη μεταλλουργία
χρυσού της «Ελληνικός Χρυσός», κόντρα στην επιχείρηση τρομοκρατίας και διώξεων που έχει εξαπολύσει σε βάρος τους η κυβέρνηση με τους μηχανισμούς καταστολής.
Οι Επιτροπές Αγώνα της Χαλκιδικής προγραμματίζουν συγκέντρωση αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να απολογηθούν οι δύο κάτοικοι της Ιερισσού που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο πλαίσιο της καταδρομικής επιχείρησης της αστυνομίας στα σπίτια τους.

Σε συμμετοχή στη συγκέντρωση καλούν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ και οργανώνουν προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ., στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει: «Ξέρουμε πως ο στόχος της συγκυβέρνησης των μονοπωλίων είναι να εφαρμοστεί ο νόμος της κερδοφορίας τους και να γίνει πάση θυσία η επένδυση ενός πολυεθνικού ομίλου, ληστεύοντας το λαϊκό πλούτο και ρημάζοντας την περιοχή. Απέναντι στη δική τους πολιτική που χρησιμοποιεί και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς αντιτάσσουμε τη δική μας λαϊκή συμμαχία που βάζει μπροστά της τις σύγχρονες ανάγκες του φτωχού λαού μας».

Επιπλέον, το ΠΑΜΕ και οι Λαϊκές Επιτροπές Καβάλας, καλούν σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 6 μ.μ., στην πλατεία Καπνεργάτη και στην προσυγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο στις 5.30 μ.μ., ενάντια στο ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας και ιδιαίτερα στην εξόρυξη του χρυσού αλλά και ενάντια στην τρομοκρατία που επιχειρεί να επιβάλλει η τρικομματική κυβέρνηση.

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους Αγώνες των κατοίκων σε Χαλκιδική και Θράκη για να μην προχωρήσει η εξόρυξη του χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και στο Πέραμα Εβρου. 
Καλεί το λαό της Καβάλας να καταδικάσει τον αυταρχικό κατήφορο της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και να αντιδράσει οργανωμένα ενάντια σε αυτές τις αντιδραστικές πρακτικές σημειώνοντας: 

 «Δεν τρομοκρατούμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την παράδοση του πλούτου της περιοχής στα μονοπωλιακά συμφέροντα», σημειώνει.

*Ριζοσπάστης, Σάββατο 13 Απρίλη 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου