Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αλέκα Παπαρήγα: «Αυτό το σύστημα έχει σαπίσει και η σαπίλα διαδίδεται παντού».



Τα περιστατικά των τελευταίων ημερών και η σημερινή επίθεση στα γραφεία της ΝΔ υπηρετούν κάποιο σκοπό και σίγουρα έχουν πολιτική διάσταση, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία ώρα ΜEGA» και στους δημοσιογράφους Γ. Οικονομέα και Δ. Καμπουράκη.

Όπως σημείωσε: 
«Αυτό που έχει σημασία, πέρα από το αυτονόητο να τα καταδικάσει κανείς, είναι ότι εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Δε νομίζω ότι είναι έκφραση μιας δυσαρέσκειας ή διάθεση να τιμωρήσουν κάποιον. Εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Θα ήξερα να σας πω ποιον σκοπό εξυπηρετούν αν θα ήξερα από πού ξεκινά όλο αυτό και αν είναι ένα κέντρο.

 Το σημερινό είναι πιο επαγγελματικό, αν καταλαβαίνω κι εγώ καλά. Δείχνει μια κλιμάκωση οπωσδήποτε. Τι εξυπηρετεί δε μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή. Σίγουρα έχει μια πολιτική διάσταση, όχι με την έννοια ότι στρέφεται σε πολιτικούς, σε κόμματα ή στον πρωθυπουργό, έχει πολιτική διάσταση από το στόχο. Και καμιά φορά, ξέρετε, ο στόχος μπορεί να μη φωτογραφίζει ακριβώς και τον σκοπό αυτής της ενέργειας...»  902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου