Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ "



 Ο εκβιασμός

«"Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία. Η αυτοδυναμία όπως την αντιλαμβάνεται η ΝΔ προσκρούει στην κοινή λογική" (Ευ. Βενιζέλος).

"Είπα ότι αν υπάρξει ακυβερνησία, τότε είναι αναπόφευκτες οι επαναληπτικές εκλογές"  (Α. Σαμαράς).

Τον μπαμπούλα της ακυβερνησίας συνεχίζουν να επισείουν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παρόλο που ο μπαμπούλας της ακυβερνησίας έχει καταρρεύσει με πάταγο,  γιατί ο λαός έχει πλέον την εμπειρία της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, ώστε να καταλαβαίνει  ότι  η μεταξύ τους κυβερνητική συνεργασία  είναι προαποφασισμένη και δεδομένη, γεγονός,  που η ακυβερνησία, να τρομάζει πλέον ελάχιστους, επειδή εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι τέτοιος "κίνδυνος" στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Οι  "ευσεβείς"  πόθοι
 
Αντίθετα, η κυβερνητική συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά τις εκλογές, είναι προαποφασισμένη και δρομολογημένη και μάλιστα ομολογείται ανοικτά από κορυφαία στελέχη και των δύο κομμάτων. Άλλωστε, και οι ίδιοι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έμμεσα ομολογούν την κυβερνητική συνεργασία.

Ο Αντ. Σαμαράς μιλάει για "βιώσιμη κυβέρνηση".

Ο Ευαγ. Βενιζέλος για "πρώτο κόμμα". 

Αυτό που απομένει, λοιπόν, είναι να καθοριστεί με ποιους όρους - όχι φυσικά προγραμματικούς - θα γίνει αυτή η κυβερνητική συνεργασία, δηλαδή ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη νέα συμμαχική κυβέρνηση της πλουτοκρατίας. Και ο μόνος τρόπος για να καθοριστεί αυτό είναι βέβαια τα ποσοστά που θα πάρουν στις εκλογές.

Αυτό είναι και το ζητούμενο για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στις εκλογές. Πώς θα ενισχύσουν δηλαδή τα ποσοστά τους για να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στη νομή της εξουσίας, ενώ την ίδια στιγμή θα συνεχίζουν τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία για την υλοποίηση των άγριων αντιλαϊκών μέτρων, που οδηγούν τον λαό  στην εξαθλίωση. όπως αποδείχτηκε περίτρανα με την κυβέρνηση Παπαδήμου.

ΚΚΕ ισχυρό 
 
Όμως θα ήταν πολιτική αυτοκτονία για το λαό να τους επιτρέψει να συνεχίσουν την επομένη των εκλογών να υλοποιούν τα μέτρα που του καταστρέφουν τη ζωή και τον οδηγούν στην εξαθλίωση.

- O λαός άφοβα να δείξει τη βούληση και τη δύναμή του. 
- Να αντεπιτεθεί οργανωμένα για να πάρει όλα όσα του ανήκουν. 

Και η πιο σημαντική κίνηση στην κατεύθυνση αυτή, είναι αναντίρρητα να αναδείξει το ΚΚΕ, πανίσχυρο μέσα από τις κάλπες.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ   ΚΚΕ 

"Στην κάλπη με ψηλά το κεφάλι, δίχως φόβο και αυταπάτες" ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι ο Ελληνικός λαός να ξεπεράσει τους φόβους του, την τρομοκρατία των ΜΜΕ και του δικομματισμού περί ακυβερνησίας, και να ενισχύσει το ΚΚΕ τη μόνη δύναμη με πρόταση λαϊκής εξουσίας, με σταθερές έντιμες θέσεις για αντίσταση και πάλη ενάντια στην πολιτική της αδηφάγου καπιταλιστικής εξουσίας.
    Δαγκωτό στο ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δικομματισμός έπεσε μαζί με τον αριστερό του ψάλτη/ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή