Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Στους εξ ευτελισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τον "Μηχανισμό Στήριξης" (Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ.), ο Ελληνικός λαός, δεν θα επιτρέψει να τον εξ ευτελίσουν"

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤο

Ό κ. Απόστολος Κακλαμάνης, διακεκριμένο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αδιευκρίνιστο πως, βρέθηκε στο τέλος του σχηματισμού των εν πορεία ευρισκομένων διαδηλωτών. Κατ' άλλους θέλησε προφανώς να τιμήσει την εργατική Πρωτομαγιά, βαδίζοντας μαζί με τους διαδηλωτές. Έτσι κι αλλιώς, η παρουσία ενός πολιτικού προσώπου στο χώρο της διαδήλωσης, έχει την πολιτική σημασία της. Είναι άλλωστε γνωστός ο κυνισμός των ηγετικών στελεχών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Δείχνουν να συμπάσχουν μαζί με το λαό για τα μέτρα που οι ίδιοι παίρνουν. "Σκληρά πλην όμως δίκαια και αναγκαία μέτρα" που θα πληρώσουν "οι άνθρωποι του μόχθου" αλλά στο "τέλος οι θυσίες του λαού θα πιάσουν τόπο". Να καταστρέφουν τη ζωή του λαού και να τον χλευάζουν κι από πάνω. Αυτός είναι ο κλασσικός πλέον κυνισμός των ηγετικών κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ. Δηλ. των υπηρετών της εγχώριας πλουτοκρατίας. Είναι όμως γελασμένοι, αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα τσιμπήσουν πάλι, σ' αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα της αστικής προπαγάνδας. Είναι τόσο ανόητοι, και προκλητικά γελοίοι που μπορούν να ξυπνήσουν αρκούδα από χειμερία νάρκη. Πόσο μάλλον τη συνείδηση των εργαζομένων.
Εντάξει. Δεν είναι δυνατό να συμφωνήσει κανείς αβασάνιστα με παρόμοιες συμπεριφορές.
Είναι όμως και μεγάλη πρόκληση, αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, αντί να κρύβονται, να θέλουν να γίνουν και τιμητές των λαϊκών αγώνων. Ποιοι; Αυτοί που σήμερα πετσοκόβουν τις ελευθερίες, τα εργασιακά δικαιώματα, την ζωή των νέων, του εργαζόμενου λαού. Να πεις η να ζητήσεις η πολύ χειρότερα να πιστεύεις ότι αυτή η κυβέρνηση, μπορεί να σταματήσει έστω και την τελευταία στιγμή τον κατήφορό της, είναι καθαρός συναισθηματισμός. Γιατί σαν κόμμα και επομένως και σαν κυβέρνηση στην υπηρεσία του μεγάλου κεφαλαίου, σπρώχνεται όλο και πιο βίαια στο χαμό της, από τους αμάχητους νόμους της κεφαλαιοκρατικής παραγωγής.
Το σίγουρο είναι ότι η κατηφόρα θα γίνεται όλο και πιο απότομη. Έτσι, που στο τέρμα θα φτάσουν κουτρουβαλώντας. Ας πάνε στα τσακίδια. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να τους ακολουθήσουν Στους εξ ευτελισμένους βουλευτές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ από το "μηχανισμό στήριξης" και στους συνοδοιπόρους τους, δεν θα επιτρέψει ο
Ελληνικός λαός να τον εξ ευτελίσουν.
Για τους εργαζόμενους
"Εις οιωνός άριστος", οργανωμένος ταξικός αγώνας μέχρι τέλους.

neolaia gr video
troktiko Video
Star. gr video
ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Πατρις Πατεσσερις Παπεντε1 Μαΐου 2010 στις 1:57 μ.μ.

    Αχ αυτή η συνείδηση των εργαζομένων.Αυτή ρε φίλε δεν είναι συνείδηση, αυτή είναι σπίρτο βρεγμένο.

    Τελικά απ'οτι φάνηκε πάντως και σήμερα στις συγκεντρώσεις που- ότι και να λέμε- δεδομένης της κατάστασης ήταν εξ ευτελιστικά άδειες, ή μάλλον ε ξ ευτελιστικά γεμάτες με ε ξευτίλες που λέγαν ένα κάρο μα λα κί ες, μάλλον η εθνική επικρατεί της ταξικής συνειδήσεως για ακόμη μια φορά.
    Να σώσουμε την χώρα λοιπόν και άσε τις διαμαρτυρίες για καλύτερες ημέρες.

    Δεν πειράζει. Υπομονή. Ίσως σε καμιά πεντακοσαριά χρόνια κάτι να γίνει και να συνειδητοποιηθούν και ταξικά και να έρθει η πολυπόθητη επανάσταση, και όχι μόνον στην κινητή τηλεφωνία με την vodafon αλλά και στην κοινωνία.

    Και μεθαύριο να κάνουμε και κάνα ευχέλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή